Перейти до вмісту

Інструкція Fujifilm Instax Wide 300

Інструкція Fujifilm Instax Wide 300

Камера працює на звичайних пальчикових батарейках. Ми вже вставили їх всередину. Зліва на камері ви побачите невеличкий екран і 4 кнопки управління базовими функціями фотоапарата. 

Базові функції:

1.   Кнопка Power – нею можна ввімкнути або вимкнути камеру. Повертаєте вправо - ввімкнули. Ще раз вправо - вимкнули.

image1

2. Спалах спрацьовує автоматично в поганих умовах освітлення. Але можна обрати примусове ввімкнення, і він спрацьовуватиме навіть у сонячний день.

image3

3. На об’єктиві є кільце, яким можна змінити режим фокусування. Від 0.9 до 3м. І від 3м - ∞. Обов’язково перемикайтеся, залежно від відстані, щоб ваш об’єкт зйомки був у фокусі.

image2

4.  Остання функція - яскравість зображення. Є три режими на вибір - нормальний, світлий і темний. Для більшості ситуацій рекомендуємо використовувати нормальний режим.

image4

Уся інформація про режими та кількість кадрів відображається на екрані на задній панелі. Кнопка спуску затвору розташована справа, біля кнопки Power.

 
Як вставити касету?

Відкрийте задню кришку та вставте касету так, щоб жовта смужка на ній співпала з жовтою смужкою на камері. Жовта смужка має бути лицьовою стороною до вас. Закрийте кришку - камера готова до використання. “Але замість лічильника кадрів знак “мінус”! Не турбуйтеся. Увімкніть камеру та зробіть тестовий знімок: з камери виїде чорна захисна картонка, а на лічильнику з’явиться  “10”. (Намагайтеся більше не відкривати задню кришку, інакше невідзняті знімки засвітяться, лічильник кадрів анулюється, і замість нього з'явиться літера “S”).

Тепер можна робити повноцінні 10 знімків. Натискаєте кнопку - і відбувається магія. Спочатку виїжджає білий знімок. Але дайте йому трішки часу - і вже через декілька хвилин з’явиться повноцінне зображення. Оптимальна температура проявки - 5-35 градусів. Чим тепліше - тим швидше проявиться знімок. Далі з фотокарткою можна робити що завгодно - знімок не зникне.

 unnamed 4

Додатково : 
 
  • Невідзняті касети можна повернути. Головне, щоб вони були в пакунку.
  • Використані касети можна принести нам. Ми здамо їх на переробку. 
  • Якщо будуть запитання або бажання подовжити термін оренди, дзвоніть або пишіть в Телеграм за номером +380939435416 
Твій кошик порожній