Перейти до вмісту

Інструкція Fujifilm Instax Mini 9

Інструкція Fujifilm Instax Mini 9

Камера працює на звичайних пальчикових батарейках. Ми вже вставили їх всередину. Фотоапарат вмикається кнопкою поруч із об’єктивом (1) Вимикається простим засовуванням об’єктиву назад. 

Як знімати?

Перш ніж зробити знімок, наведіть об’єктив на те, що плануєте знімати. Обережно з пальцями: не закривайте два отвори поруч зі спалахом, інакше камере не зможе правильно виміряти експозицію. Далі фотоапарат підкаже потрібний режим. Вам залишається лише повернути диск регулювання яскравості на нього, утримуючи об’єкт зйомки в центрі кадру. Знімайте з відстані не менше ніж 0,6 м. Спалах працює на відстані 0,6-2,7 м. Щоб зробити кадр, натисніть кнопку під видошукачем (3). Світлина виїде з камери, а лічильник кадрів зміниться з 10 на 9 і т.д (4). Щоб вимкнути камеру, просто натисніть на об’єктив (5).

 image1 1

Як вставити касету?

Відкрийте задню кришку та вставте касету так, щоб жовта смужка на ній співпала з жовтою смужкою на камері. Жовта смужка має бути лицьовою стороною до вас. Закрийте кришку - камера готова до використання. “Але замість лічильника кадрів знак “мінус”! Не турбуйтеся. Увімкніть камеру та зробіть тестовий знімок: з камери виїде чорна захисна картонка, а лічильник змінить показник на “10”. (Намагайтеся більше не відкривати задню кришку, інакше невідзняті знімки засвітяться, лічильник кадрів анулюється, і замість нього з'явиться літера “S”).

Тепер можна робити повноцінні 10 знімків. Натискаєте кнопку - і відбувається магія. Спочатку виїжджає білий знімок. Але дайте йому трішки часу - і вже через декілька хвилин з’явиться повноцінне зображення. Оптимальна температура проявки - 5-35 градусів. Чим тепліше - тим швидше проявиться знімок. Далі з фотокарткою можна робити що завгодно - знімок не зникне.

Додатково
 
  • Невідзняті касети можна повернути. Головне, щоб вони були в пакунку.
  • Використані касети можна принести нам. Ми здамо їх на переробку. 
  • Якщо будуть запитання або бажання подовжити термін оренди, дзвоніть або пишіть в Телеграм за номером +380939435416
Твій кошик порожній