Перейти до вмісту

Районна виставка плівкової фотографії Open Call

Районна виставка плівкової фотографії Open Call

Навесні 2022 відбудеться шоста “Районна Виставка Плівкової Фотографії”. Можливо, з твоїми кадрами!

Тема цьогорічної: у пошуках сенсу. Експозиція складатиметься з трьох частин: 

 І

Нiколи я не думав, що може цiлий рiк пройти за день. Мабуть, вперше за довгий час я лишився вдома так надовго. І ці два незвичні роки стали для нас усіх звичними. Вимушені дотримуватись обмежувальних заходів, опинилися у тому, що йменується домом.

Але що це — дім? Що за простір? Що це за відчуття? Певно, ви взяли в руки фотоапарат і знімали те, що вдома, тих, хто вдома, або відчуття, коли «тих» немає, або були у пошуках своїх відображень. 

Те, що ви фотографували найчастіше — це і є дім? Чи це є ваше відображення? Покажіть нам і дайте це відчути.

 ІІ

Як справи? Ти як взагалі? Ми питаємо, як ти себе почуваєш після того, що тебе могло зламати або піднести. І ми питаємо, що нового.

Що за цей час стало для тебе найціннішим і найголовнішим? Що ти зрозумів і виніс із цього дворічного кіно? Усе нестабільно і хитко, і десь ми сильні, а десь слабкі. Ми адаптуємося до нових умов життя й переосмислюємо обставини, які відбуваються. 

Надсилай те, що ти переосмислив. Розкажи мовою фотографії, що тебе змінило або у чому ти змінився. Що тебе приголомшило, і як потім це щось стало приголомшливим. Покажи цю філософію мовою фотографії.

III 

Нові горизонти. Ти знаєш про закриті двері. Якщо одні двері закриті, відкриваються інші. Хапаючи можливості подорожей, відчуття свободи пересування загострилося.

Покажи най-най-най світлини подорожей, вражаючі, надихаючі, ті, що дають надію, і ті, після яких глядачу захочеться звернути уваги на те, що поруч і на те, що у собі.

Ці три теми переплітаються в єдине ціле, тож шукай плівкові кадри, які підходять до кожної з них. Надсилай їх на stayonfilm@gmail.com вкладеннями або лінком на файлообмінник із темою листа “РВПФ-6”. 

Дедлайн: 14 березня

Так, це open call

Твій кошик порожній